Fredag - Uppkörning MMA 111

Idag hade då jag uppkörning på 111 Licensen på skolan. Gick sådär, är inte helt nöjd. Men Lennart tog med det till Röntgen och de är ju alltid positivt. Så man får väl hoppas de blev bra.

Ikväll väntar en grabbkväll som kommer vara jag, Jocke, Alexander och William.. Blir nog fint. :D

Trevlig helg på er alla.

Kram

Tisdag - De är segt idag

Tjenare alla.

Idag försov jag mig skolan som vanligt (Måste fan bli bättre). Vet inte hur det är med mig och mornar, men jag måste vara bland dom mest morgontrötta människorna i världen. Hur som helst så kom jag iof inte så jätte sent till skolan typ 30 minuter.

Sen är jag officiell hundvakt/lillebrors vakt nu när mamma är i Borlänge hos Mormor och morfar eftersom mormor fyller år imorgon. Saknar dom väldigt mycket och har dåligt samvete för att jag inte pratar med dom oftare. Jag menar dom blir ju inte yngre och jag vill inte stå där igen som jag gjorde på farmors begravning och önska jag hade pratat mer med mina mor och farföräldrar, men de är en annan tid nu, man är vuxen (eller iaf försöker) man har mindre tid men mer pengar (hoppas jag). Eftersom man varken har tjej eller barn så har man väl mer tid, så ska jag försöka hälsa på Mormor och morfar så ofta jag kan när jag är ledig. Det är dom FINASTE som finns, gud vad jag saknar dom när jag tänker efter...

Till nuet då.

På fredag ska Marcus preliminärt köra upp licensen på MMA (Svart Pinne). Får se hur det känns, går säkert bra, men känner mig kanske sämre pga att det gick dålgt sist, fast jag klara det. Men klarar jag det så blir jag riktigt glad, då ska det jobbas nå så förbannat.

Då fick jag skrivet ner lite tankar.

PS: Den där konstiga magkänslan att nått inte står rätt till med är kvar fortfarande, men det är nog bara jag som överreagar på bagateler som vanligt. Hoppas det iaf, för om det skulle vara så som det känns så är det för jävligt att det alltid ska hända mig!

Hur som helst...

Kram

Vi får se.

Tjena alla.

Dagen är söndag, humöret är kluvet.

Har haft en konstig känsla några dagar nu, vet inte vad det är, men om de är vad jag tror det är så är det inte bra..

Den känslan har jag haft förr och de betyder bara en sak. Tyvärr...'

Men som sagt, vi får se vad som händer.

Mvh

"Den som väntar på nått gott, väntar alltid för länge"

Torsdag - trött

Då ska vi se vad man kan skriva idag då...

Kan börja med att jag är rätt så less på denna jävla svenska dubbelmoral. Anledningen till detta är att jag såg Diskussion eller vad de heter på tv4 igår.

Och det handlade om Berth Milton jr och AIK. 

Kan börja med att säga hur det än ser ut i texten nedan så tar jag ingens parti, försöker vara så neutral som möjligt. Även fast det kan se ut som att jag kommer beskydda porrindustrin

Han (Berth Milton) äger ett av världens största porrdistrubitions (hur de nu stavas) företag och han vill köpa upp aktier i AIK han har nu köpt 8% om jag inte minns fel, men hur som helst. AIK vill ju såklart inte förknippas med porr och det köper jag helt och hållet, men det jag inte köper är att alla (media främst) försöker vrida det som att porren är värre än drog och vapenindustrin. Det värsta var igår på programmet var när "panelen" hade svarat på frågar och enligt den enkäten så hade 49% aldrig sett porr. Och de är kvalificerat Bullshit om inte hela Livets ord satt där eller nån annan religös sekt. Det jag vill få sagt med det är att alla som sitter och fördömmer porren likförbannat kommer hem och drar på en porrfilm på tv:n och det är så jävla dubbelmoral så jag vill spy. Sen förstår jag som jag sa innan att AIK som klubb inte vill förknippas med porrindustrin eftersom sponsorer kommer dra sig ur, föräldrar kommer ta sina barn till andra lag för dom inte vill förknippas med sånt.



Sen att BM har sköt allt på ett rätt pinsamt sätt, det ser mer ut som att han vill få lite publisitet ur den här sopan och tyvärr så valde han AIK.

Sen är ju AIK börsnoterat och då får ju vem som helst köpa aktier men det finns ingen som helst anledning för han att gå ut i tv och säga att han är storägare i AIK det är också kvalificerat Bullshit.


Nu har jag fått skriva av mig lite. Hade nog kunnat skriva mer, men orkar fan inte. :D

Hoppas jag inte har skrivit det på ett sätt som gör som att jag tar någons sida, för det var inte min mening är de så så är det nog mina färdigheter i att uttala mig i skrift som ni får skylla på.

Mvh Marcus

"A good friend will bail you out of jail, a true friend will be sittning next to you saying " Damn... We fucked up" - Unknown Author


Söndag - Härligt

Idag är då söndag. det är en riktigt skön dag, inget jobb, ingen skola bara ta de lugnt.

Blev inte så mycket sömn igår, först var jag hos Danne.N och där de spelades poker men jag var inte, kom lite sent så jag orkade inte vara med. Så jag fick spela lite NHL 08 mot Lingen, bäst av 3 matcher slutade med 2-1 till Lingen efter att han vann med 1-0 första matchen när jag Detroit och han var Anaheim, nästa match ställdes Linköping HC mot Mora där jag vann med Linköping med 4-3 om jag inte minns fel, sen blev de än spännande match mellan Sverige och Kanada där kanada vann med 2-1.

Sen blev det fotboll på tv vilket sög eftersom Sverige ställer upp med Anders " Grin-olle" Svensson och Daniel " Överskattad nr 2" på mittfältet mot Cesc Fabregas och co och dom måste ha skrattat åt oss i omklädningsrummet!! hhahahah fy fan. 2-0 i halvtid och jag slängde in handduken och åkte hem för att försöka ladda inför UFC galan som började 04:00 på tv4sport.

Dock orkade jag bara se 3 fighter sen blev jag för trött.

Annars i mitt liv är allt på topp just nu.

Nu försvann motivationen att skriva nå mer :D

Hade så bra alla!

/ Marcus

Veni, vidi, vici - Gaius Julius Caesar