Inte igår.

Hejsan alla.

Det var verkligen länge sen jag tyckte synd om mig i bloggen... haha.

Nåja, allt är ganska bra nu, skolan går bra, är snart klar där. Då blir det verkligen att börja jobba och bygga på sitt liv...

Ååå vad jag längtar...

Vad försegår i mitt liv just nu då?

Hmmm var ska man börja...

Går skola ( Svets ) eller skolan kanske man inte kan kalla det, snare yrkesutbildning genom AF. Men det är bara bra där, men som alla andra har man sina bra och dåliga dagar. Om jag inte är på skolan så spelar jag fotboll med Sangis AIF igen, helt underbart gäng... Helt underbart.

Har lagt ner mitt WoW spelande, tappade som intresset helt plötsligt, så om nån vill köpa ett WoW konto... Hör av er.

Var ut i kalix i lördags... Och förlåt men nu kommer jag såga utestället ( Orkar inte säga nått namn på stället men det finns inte så många att välja på ) vid fotknölarna.. Det var den tråkigaste kvällen jag någonsin varit med om. Hade lika väl kunnat ge bort pengarna till Cancerforskning eller nått, och en till sak... 170kr i inträde!!! VAFAN ÄR DET MED ER????? är ni helt pantade... Det kostar det inte ens på Stureplan för h-vete.. Eller det är väl jag som är pantat som går med på att betala den äckliga summan, och sen inte ens få valuta för pengarna... Hallå ni tog till Brolle Jr och Fagge... Hallå... Ta dit nått bra nångång om ni ska ta såna jävla priser. Kan ta ett exempel. En linkin park biljett kosta 320 kr och att gå in på detta ställe för att se 250kg kärlek (som jag inte ens vet vem det är) och fagge och brolle jr kostar 170kr... Hyffa, fy skäms på er.

Bara mina 2 cent....


/Marcus