Kväll igen....

Godkväll mitt herrskap.

Få se nu, hur min dag vart? Gick upp vid 15:14 någon gång efter det att blivit ned ringt hela morgonen var jag på ganska dåligt humör, gick runt här i min ensamhet i mina gamla Sangis AIF shorts och var mig själv i ren allmänhet.

Är i en fas i mitt liv där jag funderar mycket, funderar på mitt liv. Vad jag ska göra med det. Får se vad som händer. Hoppas det blir nått av det.

Nu står det still i skallen, vet inte vad jag skriva, kanske är just därför jag aldrig riktigt orkat skriva... Idag var det iaf fotbolls träning, gick väl sådär har lirat anfallare och försvarare som jag är kass på (har jag märkt nu), men idag lirade jag mittfält och där känner jag mig mer hemma. Men en sak kan jag ärligt säga min kondition är RIKTIGT dålig, efter 1 år i sthlm med jobb, fest, jobb och fest. Så det blir nog att rikta in sig på att lira med "B" laget i sommar, får se. Ska jobba imorgon, bara 2 timmar dock, sen ska jag till mamma och umgås lite har inte vart där på hela veckan.

Jag vet fan inte vad som håller på och hända i mitt liv just nu, känns som att allt faller mig ur händerna, som att jag inte har kontroll på situationen. Inte så att jag inte betalar mina räkningar, för det gör jag. Men allt annat, vänner, jobb, planering allt känns bara kaos just nu. Som att jag lever i ett ekorrhjul, går upp, äter, driver runt, och sen slutligen sover. Får smått panik. Saknar en vän som har flyttat till sthlm, en människa som förstår mig utan att jag behöver säga vad det är.  Måste ringa han imorgon och se att han lever.

Godnatt alla.

M.Sundström

"En klok man skapar fler tillfällen än han finner." - Francis Bacon

Första bloggen

Godkväll.

Då ska vi se om jag kan få ut nått konstruktivt av det här.

Den här dagen har varit som de flesta dagarna sen jag flyttat från sthlm. Dom har varit ensamma,  meningslösa och hade lika bra kunnat sova hela dagen. Försöker inte få sympati röster för det, men det är tyvärr så roligt mitt liv är just nu, jobbar dock på att göra något åt det.

Kärleken då. Den är ganska... Vad ska man säga, obefintlig det är ordet jag letar efter... Allvarligt talat vet jag inte vad jag gör fel, om jag gör något fel, men jag är kanske för feg vågar liksom inte ta "första steget". Saknar verkligen närheten man har med sin respektive. Senast jag kände riktig kärlek, förmodligen den ända som jag varit rikitgt kär i, var när gjorde lumpen... Frågan jag ofta ställer mig är om jag någonsin kommer bli så kär igen.  Jag ska inte nämna några namn, är bara onödigt. Men dom som känner mig vet vilka som är berörda, så det blir bra så.

Ska försöka vara så ärlig som möjligt i denna blogg, ska försöka skriva det jag känner istället för att hålla det inom mig. Vem vet kanske blir det nått bra av det. Kan ju alltid hoppas.


Hur som helst, trivs i min lya. Känns skönt att ha något eget, kan dock bli som sagt lite ensamt. 


Ska avsluta med ett nytt citat i varje blogg. Med olika budskap. Ska försöka ha en röd tråd dagens blogg också.

"Lyckan är lik en parfym; vi kan inte stänka den på en annan utan att ett par droppar faller på oss själva" - William Sakespeare