Ljusare tider

Godkväll mitt herrskap

Hoppas förra veckan har varit till allas belåtenhet, det var den för mig iaf (förutom det lilla missödet att Bajen vann mot Gnaget). Annars har allt vart bra som sagt ljusare tider kommer snart, kan nästan känna det.

Lite fotboll då. Blir lite irriterad när jag får spela anfallare, med den där &#¤!¤ ..........!!! Är som att spela ensam på topp, dessutom så har jag aldrig spelat anfallare. Känns som att jag blir stoppad för att jag gör minst skada där.... suck, ok jag är defenetivt inte lika bra tränat nu som jag var för 1 år sen, men kom igen, ge mig en chans iaf, har liksom fått lira en match på för-säsongen, och det var en "intern match" som ytterback... Suck.... Men jag har inställt mig på att lira i "b"-laget i sommar, kanske att jag får spela i a-laget i slutet av sommarn när jag har bättrat på min kondis mycket. jaja... livet går vidare.

Snart fyller man 22 år också... skönt? kanske, vet inte, tror inte det är så mycket större skillnad. Klockan tickar dock, snart är det dags och stå där med sina väskor packade och ta klivet ut i det stora livet, med fru, barn och villa. Men det tar vi efter att jag fyllt 25-26 år, helst efter man skaffat sig en utbildning som man tycker och kan tänka sig att jobba hela livet med.

"Män vill alltid vara en kvinnas första kärlek - kvinnor vill vara en mans sista äventyr." - Oscar Wilde

/Marcus